Pasveer Linkedin Pasveer facebook Pasveer twitter

Geen actie ondernemen is een standaardoplossing die vaak ook de “duurste” en niet de meest “passende” is voor uw onderneming.

Niets doen!

Als u het voorstel van uw verzekeraar hebt bekeken, en hiermee NIET akkoord gaat, kunt u een nieuw voorstel opvragen bij uw verzekeraar.

Niet oké!

Als u het voorstel van uw verzekeraar zorgvuldig hebt bekeken, en daarna akkoord bent, is het werk nog niet gedaan!

Oké, tekenen!

Hulp en advies

U krijgt binnenkort een voorstel van uw verzekeraar of PPI om de pensioenregeling aan te passen aan de nieuwe wetgeving. Veelal worden ook andere zaken aangepast, die niets met de nieuwe wetgeving hebben te maken.

Wij hebben een uitgebreid dienstenpakket samengesteld van beperkt tot zeer uitgebreid, afhankelijk van hoeveel ondersteuning u wenst van ons.

In alle gevallen, werken wij onafhankelijk: wij hebben geen bindingen met verzekeringsmaatschappijen en PPI’s. Wij  helpen u nu, omdat u behoefte heeft aan pensioenadvies en daarna alleen als u dat wilt en als u daarom vraagt. Dus geen verplichtingen voor de toekomst.

Wij hebben een inschrijving  bij de AFM voor pensioenadvisering en zijn aangesloten bij het NOPD, de Nederlandse orde van Pensioendeskundigen (www.nopd.nl) en Register Pensioen Consultants (www.registerpensioenconsultants.nl).

Er is keuze uit een aantal standaard pakketten voor dienstverlening. Daarnaast is ook maatwerk mogelijk en / of kunnen allerlei deeldiensten in combinatie met de standaardpakketen, of separaat, worden afgenomen.